Inzameling elektrische apparaten loopt goed

In het eerste half jaar van 2015 zijn er bijna 17.000 kleine elektrische apparaten ingezameld door de kinderboerderijen die partner zijn van Wecycle. Daarmee lijken de kinderboerderijen op koers om het record van 2014 te verbreken!

Ruim 150 kinderboerderijen zijn inzamelpartner van Wecycle, waaronder ook Daalhoeve. Zij geven afgedankte kleine elektrische apparaten af voor optimale recycling. Hierdoor blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

Elke inzamelpartner ontvangt een sponsorbijdrage van €250,- per jaar. Daarnaast zet Wecycle jaarlijks vijf boerderijen extra in het zonnetje vanwege veel ingezamelde apparaten of bijzondere acties om het inzamelen onder de aandacht te brengen van bezoekers.

Daalhoeve heeft in de eerste helft van 2015 aan Wecycle 24 bakken ingeleverd. Elke inleverbak bevat gemiddeld 25 kleine elektrische apparaten. Met dit aantal staan we nu op een gedeelde derde plaats. Om deze positie te behouden of verbeteren, hebben we uw steun hard nodig. Blijf dus uw elektrische apparaten bij ons inleveren. Op naar de top-5!
 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer