Inzameling elektrische apparaten loopt goed

In het eerste half jaar van 2015 zijn er bijna 17.000 kleine elektrische apparaten ingezameld door de kinderboerderijen die partner zijn van Wecycle. Daarmee lijken de kinderboerderijen op koers om het record van 2014 te verbreken!

Ruim 150 kinderboerderijen zijn inzamelpartner van Wecycle, waaronder ook Daalhoeve. Zij geven afgedankte kleine elektrische apparaten af voor optimale recycling. Hierdoor blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

Elke inzamelpartner ontvangt een sponsorbijdrage van €250,- per jaar. Daarnaast zet Wecycle jaarlijks vijf boerderijen extra in het zonnetje vanwege veel ingezamelde apparaten of bijzondere acties om het inzamelen onder de aandacht te brengen van bezoekers.

Daalhoeve heeft in de eerste helft van 2015 aan Wecycle 24 bakken ingeleverd. Elke inleverbak bevat gemiddeld 25 kleine elektrische apparaten. Met dit aantal staan we nu op een gedeelde derde plaats. Om deze positie te behouden of verbeteren, hebben we uw steun hard nodig. Blijf dus uw elektrische apparaten bij ons inleveren. Op naar de top-5!
 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer