Woonpunt doneert 500 euro

Medewerkers van de corporatie konden hiervoor ideeën inbrengen. Richard Duijzings, technisch applicatiebeheerder bij Woonpunt, was een van de medewerkers die voorstelde Daalhoeve te steunen. ‘Ik woon in de buurt en haal mijn kinderen regelmatig op van de buitenschoolse opvang op de boerderij. Ik vind het fantastisch wat er allemaal gebeurt op Daalhoeve en hoe de activiteiten langzaam worden uitgebouwd.’
Richard wil de boerderij dan ook helpen waar hij kan. Zo bezorgde hij namens Woonpunt op Daalhoeve ook al enkele materialen, waaronder een printer en EHBO-spullen. Deze waren overbodig geworden na de sluiting van een vestiging van Woonpunt.
Daalhoeve is erg blij met al deze steun en dankt Richard en de andere medewerkers van Woonpunt voor de welkome donaties. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer