Woonpunt doneert 500 euro

Medewerkers van de corporatie konden hiervoor ideeën inbrengen. Richard Duijzings, technisch applicatiebeheerder bij Woonpunt, was een van de medewerkers die voorstelde Daalhoeve te steunen. ‘Ik woon in de buurt en haal mijn kinderen regelmatig op van de buitenschoolse opvang op de boerderij. Ik vind het fantastisch wat er allemaal gebeurt op Daalhoeve en hoe de activiteiten langzaam worden uitgebouwd.’
Richard wil de boerderij dan ook helpen waar hij kan. Zo bezorgde hij namens Woonpunt op Daalhoeve ook al enkele materialen, waaronder een printer en EHBO-spullen. Deze waren overbodig geworden na de sluiting van een vestiging van Woonpunt.
Daalhoeve is erg blij met al deze steun en dankt Richard en de andere medewerkers van Woonpunt voor de welkome donaties. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer