Daalhoeve in Gouvernement

Boerderij Daalhoeve deed voorjaar 2013 mee aan de landelijke verkiezing van de Kroonappels. Het Oranjefonds organiseerde in het kader van de troonsopvolging door Willem Alexander een verkiezing van de beste maatschappelijke initiatieven in Nederland. Daalhoeve deed mee in de categorie Buurt en drong, na het winnen van de verkiezing in Maastricht en de provincie Limburg, door tot de landelijke finale. Die wonnen we niet, maar we kregen wel een cheque mee van € 2.500.

Vanaf half juni worden de drie winnende initiatieven en overige finalisten gepresenteerd in een reizende tentoonstelling. Deze is van vrijdag 3 tot en met vrijdag 31 januari te zien in het Gouvernement aan de Maas in Maastricht. De tentoonstelling is gratis te bezoeken tijdens kantooruren. U vindt het Gouvernement aan de Limburglaan 10 in Randwyck-Maastricht.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer