Daalhoeve in Gouvernement

Boerderij Daalhoeve deed voorjaar 2013 mee aan de landelijke verkiezing van de Kroonappels. Het Oranjefonds organiseerde in het kader van de troonsopvolging door Willem Alexander een verkiezing van de beste maatschappelijke initiatieven in Nederland. Daalhoeve deed mee in de categorie Buurt en drong, na het winnen van de verkiezing in Maastricht en de provincie Limburg, door tot de landelijke finale. Die wonnen we niet, maar we kregen wel een cheque mee van € 2.500.

Vanaf half juni worden de drie winnende initiatieven en overige finalisten gepresenteerd in een reizende tentoonstelling. Deze is van vrijdag 3 tot en met vrijdag 31 januari te zien in het Gouvernement aan de Maas in Maastricht. De tentoonstelling is gratis te bezoeken tijdens kantooruren. U vindt het Gouvernement aan de Limburglaan 10 in Randwyck-Maastricht.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer