Frans Meijers overleden

Frans sukkelde al geruime tijd met zijn gezondheid, maar bleef zich onvermoeibaar inzetten voor onze boerderij. Toen deze in 2011 gesloten dreigde te worden, was Frans de inspirator achter de stichting die na een lange voorbereiding in november 2012 de exploitatie van Daalhoeve overnam. Sindsdien was hij de motor achter tal van initiatieven zoals onlangs nog Social Monday en de plaatsing op de boerderij van zonnepanelen.

Vanwege het overlijden van Frans is Boerderij Daalhoeve op dinsdag 26 november gesloten. Dan vindt in de Theresiakerk in Maastricht om 11.00 uur de uitvaartdienst plaats. In de Koojstal op de boerderij hebben we een condoleance-register geopend. 

Frans is 65 jaar geworden. We denken met grote dankbaarheid aan hem terug en zullen zijn inzet, aanwezigheid en passie missen. We wensen Marleen en familie veel sterkte met dit zware verlies. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer