Frans Meijers overleden

Frans sukkelde al geruime tijd met zijn gezondheid, maar bleef zich onvermoeibaar inzetten voor onze boerderij. Toen deze in 2011 gesloten dreigde te worden, was Frans de inspirator achter de stichting die na een lange voorbereiding in november 2012 de exploitatie van Daalhoeve overnam. Sindsdien was hij de motor achter tal van initiatieven zoals onlangs nog Social Monday en de plaatsing op de boerderij van zonnepanelen.

Vanwege het overlijden van Frans is Boerderij Daalhoeve op dinsdag 26 november gesloten. Dan vindt in de Theresiakerk in Maastricht om 11.00 uur de uitvaartdienst plaats. In de Koojstal op de boerderij hebben we een condoleance-register geopend. 

Frans is 65 jaar geworden. We denken met grote dankbaarheid aan hem terug en zullen zijn inzet, aanwezigheid en passie missen. We wensen Marleen en familie veel sterkte met dit zware verlies. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer