Daalhoeve krijgt subsidie voor Social Monday

Social Monday is bedoeld voor de cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals van de sociale instellingen in Maastricht. Daalhoeve stelt op maandagmiddag, als de boerderij gesloten is, haar terrein en ruimten beschikbaar als laagdrempelige ontmoetings- en activiteitenplek. We bieden daarbij een programma aan, dat in onderling overleg met de instellingen wordt samengesteld.

De subsidie van € 7.850 is afkomstig uit een speciaal en eenmalig budget van de gemeente. Deze deed in mei 2013 een oproep aan vrijwilligersorganisaties in Maastricht om vernieuwende ideeën in te dienen. Het moesten ideeën zijn die mensen en verschillende doelgroepen met elkaar verbinden. Het idee van Daalhoeve voldoet daar helemaal aan. Instellingen kunnen hun cliënten eens wat anders aanbieden; cliënten, vrijwilligers en professionals kunnen kennismaken met mensen uit andere instellingen en mantelzorgers of buddy’s kunnen eens worden getrakteerd op een middagje uit. Samen met Daalhoeve krijgen nog dertien andere Maastrichtse organisaties een subsidie.

We zijn erg blij met het nieuwe project, dat in januari start, in aanwezigheid van wethouder Mieke Damsma. Het is een initiatief dat onze functie als centrum voor maatschappelijke instellingen verder versterkt. De subsidie bestaat uit huur en projectkosten. Een deel van het geld zal daardoor ten goede komen van het voortbestaan van de boerderij.
 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer