De Kabouterroute: anderhalf uur plezier voor 1 euro

Kabouter Flip woont al heel veel jaren, samen met wel honderd andere kabouters in het Kabouterbos, midden in Kabouterland. het is een reuze gezellig bos, waar iedere dag van alles te beleven valt. Kabouter Flip vindt het leuk een beetje van die gezelligheid over te brengen naar Boerderij Daalhoeve. Daarom heeft hij samen met de Spelletjeskabouters en de Knutselkabouters gezorgd voor een avontuurlijke Kabouterroute op de boerderij. 

De route bestaat uit acht haltes en bij al die haltes moet je iets doen. In totaal ben je zo'n anderhalf uur onderweg. Een beschrijving van de route is à € 1 te verkrijgen in de Koojstal. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer