De Kabouterroute: anderhalf uur plezier voor 1 euro

Kabouter Flip woont al heel veel jaren, samen met wel honderd andere kabouters in het Kabouterbos, midden in Kabouterland. het is een reuze gezellig bos, waar iedere dag van alles te beleven valt. Kabouter Flip vindt het leuk een beetje van die gezelligheid over te brengen naar Boerderij Daalhoeve. Daarom heeft hij samen met de Spelletjeskabouters en de Knutselkabouters gezorgd voor een avontuurlijke Kabouterroute op de boerderij. 

De route bestaat uit acht haltes en bij al die haltes moet je iets doen. In totaal ben je zo'n anderhalf uur onderweg. Een beschrijving van de route is à € 1 te verkrijgen in de Koojstal. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer