Daalhoeve erkend als ZeldzaamLEKKER-bedrijf

Boerderij Daalhoeve heeft verschillende zeldzame huisdierrassen in huis. De meest in het oog springende zijn de Bonte Bentheimers, waarvan wij het bijzondere vlees verkopen in onze boerderijwinkel. De SZH onderstreept het belang hiervan door Daalhoeve het label van ZeldzaamLEKKER-bedrijf toe te kennen. 

Erkende ZeldzaamLEKKER-bedrijven bieden producten of diensten aan die verbonden zijn met zeldzame huisdierrassen en daarmee bijdragen aan het in stand houden van die rassen. Met deze erkenning biedt de SZH een podium voor ondernemers met zeldzame rassen. Kenmerkend voor deze bedrijven is dat hun producten en diensten zich onderscheiden van soortgelijke producten door het verhaal dat erachter zit, de smaak, of de manier waarop het product gemaakt wordt. Bovendien is de herkomst en totstandkoming van het product helder en transparant. Een ZeldzaamLEKKER bedrijf is ambassadeur voor de zeldzame rassen, de SZH en haar activiteiten.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer