Daalhoeve erkend als ZeldzaamLEKKER-bedrijf

Boerderij Daalhoeve heeft verschillende zeldzame huisdierrassen in huis. De meest in het oog springende zijn de Bonte Bentheimers, waarvan wij het bijzondere vlees verkopen in onze boerderijwinkel. De SZH onderstreept het belang hiervan door Daalhoeve het label van ZeldzaamLEKKER-bedrijf toe te kennen. 

Erkende ZeldzaamLEKKER-bedrijven bieden producten of diensten aan die verbonden zijn met zeldzame huisdierrassen en daarmee bijdragen aan het in stand houden van die rassen. Met deze erkenning biedt de SZH een podium voor ondernemers met zeldzame rassen. Kenmerkend voor deze bedrijven is dat hun producten en diensten zich onderscheiden van soortgelijke producten door het verhaal dat erachter zit, de smaak, of de manier waarop het product gemaakt wordt. Bovendien is de herkomst en totstandkoming van het product helder en transparant. Een ZeldzaamLEKKER bedrijf is ambassadeur voor de zeldzame rassen, de SZH en haar activiteiten.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer