Daalhoeve neemt beheer groen rond de boerderij over

De groenstroken behoren nu tot het terrein van de boerderij. Ter compensatie heeft de gemeente de afrastering vernieuwd en verplaatst. De hekken zijn op 20 maart vervangen, en er werden deze dag ook nieuwe hagen geplant. Het wordt straks een gemengde Limburgse haag, met zes soorten knotwilgen die ertussen uit steken.

Daalhoeve is blij met de nieuwe afrastering met haag, die voor een mooiere en uitnodigende uitstraling zorgt. De overname van het beheer van de gemeente past bij onze wens om ons in de toekomst meer te ontwikkelen als een onderneming op sociaal en maatschappelijk vlak.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer