Daalhoeve neemt beheer groen rond de boerderij over

De groenstroken behoren nu tot het terrein van de boerderij. Ter compensatie heeft de gemeente de afrastering vernieuwd en verplaatst. De hekken zijn op 20 maart vervangen, en er werden deze dag ook nieuwe hagen geplant. Het wordt straks een gemengde Limburgse haag, met zes soorten knotwilgen die ertussen uit steken.

Daalhoeve is blij met de nieuwe afrastering met haag, die voor een mooiere en uitnodigende uitstraling zorgt. De overname van het beheer van de gemeente past bij onze wens om ons in de toekomst meer te ontwikkelen als een onderneming op sociaal en maatschappelijk vlak.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer