Mosselavond

zaterdag 9 november 2013, 18:00 tot 22:00

Onze jaarlijkse Mosselavond vindt plaats midden in het mosselseizoen, dat loopt van half juli tot half april. Mosselen behoren tot de meest gegeten zeevruchten. Ze bevatten eiwitten, mineralen, vitaminen, fosfor, ijzer, jodium en seleen. Het vetgehalte bedraagt maar 1%. Geen dikmakers dus, deze weekdieren. Hooguit zijn sommige mensen er allergisch voor. Een lichte gevoeligheid komt ook voor, maar vooral aan het begin van het mosselseizoen. Naarmate het seizoen vordert, neemt het eiwitgehalte in de mosselen af en krijgen mensen met een lichte gevoeligheid er steeds minder last van. 

Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer
Hoog bezoek van Sinterklaas 5 november 2017

Op zondag 26 november krijgen wij hoog bezoek. Dan komt Sinterklaas naar Daalhoeve. Hij wordt verwacht om 13 uur en blijft tot 14.30 uur.

Lees meer
Bomen gesnoeid 5 november 2017

Op dinsdag 31 oktober zijn op ons terrein de bomen gesnoeid langs de Alesiahof. Verder zijn op het terrein drie bomen omgehakt omdat ze ziek waren.

Lees meer