Dieren in de Winter

zondag 24 november 2013, 12:00 tot 17:00

Bij wintergasten denken we natuurlijk vooral aan de vogels. Mussen, mezen, vinken, merels, roodborstjes, sijzen... Er zijn heel wat vogels die 's winters gewoon thuis blijven en niet wegtrekken naar zuidelijker oorden. Hoe helpen we hen de winter goed door te komen? Tijdens Dieren in de Winter leren we hoe we zelf vetbolletjes kunnen maken, pinda's kunnen rijgen en plekjes maken waar vogels veilig van de pindakaas kunnen snoepen. Ook het drinken wordt natuurlijk niet vergeten. En waarop moet je precies letten als je een veilige wintervoederplaats wilt maken? 

Dieren in de Winter is gratis en vindt plaats tijdens de normale openingstijden van de boerderij. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer