Afscheid van Eleanor

Eleanor heeft vanaf de start van het nieuwe beheer van Daalhoeve op de boerderij gewerkt, eerst als vrijwilligster, later als assistent-beheerder. Ze zal worden opgevolgd door Déanne Naebers en Atina Schellen. 

Op onze Facebook-pagina plaatste Eleanor onlangs haar laatste bericht: 'Na zeker vier jaar met veel liefde voor de boerderij gewerkt te hebben, ben ik toe aan iets anders. Ik heb erg genoten van deze tijd en ik zal alle dieren, vrijwilligers en zeker de bezoekers erg gaan missen. Ik wens Ralph, Atina, Déanne en alle vrijwilligers heel veel succes en plezier toe. Iedereen bedankt voor de leuke contacten op de boerderij. Natuurlijk blijf ik gewoon op bezoek komen om af en toe de dieren te knuffelen.'

Eleanor, ook jij bedankt en je bent altijd van harte welkom bij ons. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer