Afscheid van Eleanor

Eleanor heeft vanaf de start van het nieuwe beheer van Daalhoeve op de boerderij gewerkt, eerst als vrijwilligster, later als assistent-beheerder. Ze zal worden opgevolgd door Déanne Naebers en Atina Schellen. 

Op onze Facebook-pagina plaatste Eleanor onlangs haar laatste bericht: 'Na zeker vier jaar met veel liefde voor de boerderij gewerkt te hebben, ben ik toe aan iets anders. Ik heb erg genoten van deze tijd en ik zal alle dieren, vrijwilligers en zeker de bezoekers erg gaan missen. Ik wens Ralph, Atina, Déanne en alle vrijwilligers heel veel succes en plezier toe. Iedereen bedankt voor de leuke contacten op de boerderij. Natuurlijk blijf ik gewoon op bezoek komen om af en toe de dieren te knuffelen.'

Eleanor, ook jij bedankt en je bent altijd van harte welkom bij ons. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer