Gouverneur bezoekt Daalhoeve

Het was een prettig en ontspannen bezoek, waarin de gouverneur, burgemeester en wethouder in korte tijd werden bijgepraat over de ontwikkelingen op Daalhoeve, zoals die naar een zorgboerderij. Onze beheerder Ralph verzorgde een korte rondleiding over het terrein en liet het gezelschap ook de lammetjes zien. Wij kijken met veel voldoening terug op dit bezoek en danken de gouverneur, burgemeester en wethouder voor hun aanwezigheid en interesse.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer