Daalhoeve wint Groene Duim van IVN

IVN is een organisatie die zich richt op natuureducatie voor kinderen, jongeren en volwassenen. In het kader van het project 'Natuur in de buurt' deelt IVN in de week voor kerstmis elke dag een Groene Duim uit aan een instelling of persoon (burgers, professionals, bestuurders, ondernemers, etc.) die zich extra verdienstelijk heeft gemaakt voor groene buurtprojecten.

Het IVN motiveert de prijsuitreiking aan Daalhoeve als volgt:

'De afweging waarom u deze groene duim ontvangt is dat wij dit een heel goed initiatief vinden, dat jullie veel doen voor de omgeving en de buurt, de verscheidenheid aan doelgroepen en daarnaast ook nog heel groen zijn. Daarmee onderscheiden jullie je in onze optiek van andere (zorg)boerderijen.'

Wij zijn heel blij met de prijs en zien hem als stimulans om op onze groene weg door te gaan. 

Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer
Hoog bezoek van Sinterklaas 5 november 2017

Op zondag 26 november krijgen wij hoog bezoek. Dan komt Sinterklaas naar Daalhoeve. Hij wordt verwacht om 13 uur en blijft tot 14.30 uur.

Lees meer