Daalhoeve wint clubspaaractie Jan Linders

De feestelijke prijsuitreiking vond plaats vrijdagavond 17 oktober, in het filiaal van Jan Linders aan de Tongerseweg in Maastricht. Onze vrijwilligers Robert en Atina namen de prijs in ontvangst. Zij waren op 11 oktober met onze mini paardjes, pony en ezel aanwezig op het terrein van Jan Linders om Daalhoeve te promoten.

Klanten van de winkel van Jan Linders konden de afgelopen weken met spaarmunten aangeven wie zij het liefst wilden steunen. Daarnaast was er een stemming op internet. Daalhoeve kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus, maar ook de andere deelnemers krijgen van Jan Linders een welverdiende financiële bijdrage. Daarom gaan onze felicitaties ook uit naar Budoclub Daalhof, Scouting Henri Dinant Florence Nightingale en Harmonie Wilhelmina Wolder. 

 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer