Daalhoeve wint clubspaaractie Jan Linders

De feestelijke prijsuitreiking vond plaats vrijdagavond 17 oktober, in het filiaal van Jan Linders aan de Tongerseweg in Maastricht. Onze vrijwilligers Robert en Atina namen de prijs in ontvangst. Zij waren op 11 oktober met onze mini paardjes, pony en ezel aanwezig op het terrein van Jan Linders om Daalhoeve te promoten.

Klanten van de winkel van Jan Linders konden de afgelopen weken met spaarmunten aangeven wie zij het liefst wilden steunen. Daarnaast was er een stemming op internet. Daalhoeve kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus, maar ook de andere deelnemers krijgen van Jan Linders een welverdiende financiële bijdrage. Daarom gaan onze felicitaties ook uit naar Budoclub Daalhof, Scouting Henri Dinant Florence Nightingale en Harmonie Wilhelmina Wolder. 

 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer