Kom erbij in Week van de Eenzaamheid

woensdag 2 oktober 2013, 14:00 tot 17:00

'Kom erbij' is een gezamenlijk project van Boerderij Daalhoeve, welzijnsinstelling Trajekt, Mosae Zorggroep, buurtcentrum Atrium, Buurtplatform Belfort-Daalhof en de Ouderenvereniging Daalhof. De middag duurt van 14.00 tot 17.00 uur en heeft als doel kinderen, al dan niet met hun huisdier, samen te brengen met ouderen uit de wijk. Dit gebeurt op drie locaties: het zorgcentrum van Mosae Zorggroep in Daalhof, Atrium en Boerderij Daalhoeve.

De Elckerlycschool wordt gevraagd om medewerking. Kinderen van groep 3 en 4 worden uitgenodigd om met hun huisdier naar de boerderij te komen. De ouderen kunnen de dieren bekijken, al dan niet er mee knuffelen en de kinderen vertellen over hun dier. In de koeienstal maken we enkele kleine opstellingen, waarin we een aantal dieren speciaal voor het voetlicht brengen. Deze ruimte is goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel of rollator.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer