Kom erbij in Week van de Eenzaamheid

woensdag 2 oktober 2013, 14:00 tot 17:00

'Kom erbij' is een gezamenlijk project van Boerderij Daalhoeve, welzijnsinstelling Trajekt, Mosae Zorggroep, buurtcentrum Atrium, Buurtplatform Belfort-Daalhof en de Ouderenvereniging Daalhof. De middag duurt van 14.00 tot 17.00 uur en heeft als doel kinderen, al dan niet met hun huisdier, samen te brengen met ouderen uit de wijk. Dit gebeurt op drie locaties: het zorgcentrum van Mosae Zorggroep in Daalhof, Atrium en Boerderij Daalhoeve.

De Elckerlycschool wordt gevraagd om medewerking. Kinderen van groep 3 en 4 worden uitgenodigd om met hun huisdier naar de boerderij te komen. De ouderen kunnen de dieren bekijken, al dan niet er mee knuffelen en de kinderen vertellen over hun dier. In de koeienstal maken we enkele kleine opstellingen, waarin we een aantal dieren speciaal voor het voetlicht brengen. Deze ruimte is goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel of rollator.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer