Daalhoeve stopt met dierenpension

We zijn tot dit besluit gekomen vanwege de huidige wet- en regelgeving voor 'Het bewaren van dieren'. Die houdt in dat wij verplicht zijn om bepaalde vergunningen en Unieke Bedrijfsnummers aan te vragen. Voor ons levert dat een te grote administratieve belasting op. Naast de vele regels waaraan we ons als gemengd bedrijf nu al moeten houden, willen we geen nieuwe verplichtingen aangaan.

Natuurlijk laten wij u niet in de kou staan, en hebben wij contact gezocht met Dierenambulance Maastricht. Zij zijn ervan op de hoogte dat we iedereen naar hen doorverwijzen.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer