Daalhoeve stopt met dierenpension

We zijn tot dit besluit gekomen vanwege de huidige wet- en regelgeving voor 'Het bewaren van dieren'. Die houdt in dat wij verplicht zijn om bepaalde vergunningen en Unieke Bedrijfsnummers aan te vragen. Voor ons levert dat een te grote administratieve belasting op. Naast de vele regels waaraan we ons als gemengd bedrijf nu al moeten houden, willen we geen nieuwe verplichtingen aangaan.

Natuurlijk laten wij u niet in de kou staan, en hebben wij contact gezocht met Dierenambulance Maastricht. Zij zijn ervan op de hoogte dat we iedereen naar hen doorverwijzen.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer