Nieuwe boerderijwinkel geopend

De nieuwe boerderijwinkel ligt in de ruimte rechts van de nieuwe middenstal. Hij is groter dan de oude en we gaan het assortiment uitbreiden met zelfgemaakte producten, zoals jam, soepen en bouillons getrokken van het vlees van de eigen dieren. De oude winkel is nu in gebruik als spoelkeuken voor de Koojstal. 

We nodigen iedereen van harte uit binnenkort een bezoek te brengen aan onze nieuwe winkel. Uiterlijk medio januari kunt u daarin ook met pinpas betalen. Datzelfde gaat dan gelden voor de Koojstal. We houden u hiervan op de hoogte. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer