Zuurkooldag

zondag 8 november 2015, 12:00 tot 17:00

Op de zuurkooldag staat Daalhoeve altijd helemaal in het teken van witte kool. Tientallen witte kolen worden dan op ambachtelijke wijze versneden en klaargemaakt om te veranderen in zuurkool. Dat gebeurt door de toevoeging van met name zout. Door de kool vervolgens luchtdicht af te sluiten, komt een fermentatieproces op gang dat na enkele weken zuurkool oplevert.

Tijdens de zuurkooldag kunt u daaraan zelf meewerken. Meld u daarvoor aan via info@daalhoeve.nl. Uiteraard serveren wij dit jaar weer heerlijke broodjes hotdog met zuurkool. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer