Mosselavond 1 februari

zaterdag 1 februari 2014, 18:00 tot 22:00

Het mosselseizoen loopt tot half april. Mosselen behoren tot de meest gegeten zeevruchten. Ze bevatten eiwitten, mineralen, vitaminen, fosfor, ijzer, jodium en seleen. Het vetgehalte bedraagt maar 1%. Geen dikmakers dus, deze weekdieren. Hooguit zijn sommige mensen er allergisch voor. Een lichte gevoeligheid komt ook voor, maar vooral aan het begin van het mosselseizoen. Naarmate het seizoen vordert, neemt het eiwitgehalte in de mosselen af en krijgen mensen met een lichte gevoeligheid er steeds minder last van. 

Omdat niet iedereen van mosselen houdt, serveren wij voor dezelfde prijs ook een lekker alternatief. Iedereen komt dus aan zijn trekken. We zien u graag op 1 februari en wensen u alvast smakelijk eten.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer