Mosselavond 1 februari

zaterdag 1 februari 2014, 18:00 tot 22:00

Het mosselseizoen loopt tot half april. Mosselen behoren tot de meest gegeten zeevruchten. Ze bevatten eiwitten, mineralen, vitaminen, fosfor, ijzer, jodium en seleen. Het vetgehalte bedraagt maar 1%. Geen dikmakers dus, deze weekdieren. Hooguit zijn sommige mensen er allergisch voor. Een lichte gevoeligheid komt ook voor, maar vooral aan het begin van het mosselseizoen. Naarmate het seizoen vordert, neemt het eiwitgehalte in de mosselen af en krijgen mensen met een lichte gevoeligheid er steeds minder last van. 

Omdat niet iedereen van mosselen houdt, serveren wij voor dezelfde prijs ook een lekker alternatief. Iedereen komt dus aan zijn trekken. We zien u graag op 1 februari en wensen u alvast smakelijk eten.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer