Daalhoeve heeft eigen schaapskudde

De overname van de kudde sluit beter aan op de rol die de schapen inmiddels spelen op onze boerderij. Ten eerste tijdens de jaarlijkse Lammetjesdagen. Het zijn met ingang van de komende winter onze eigen schapen die op de boerderij nieuw leven gaan baren. Daarnaast doen wij sinds juni het beheer van de groene weilanden rond Kasteel Vaeshartelt. We zetten daarvoor de schapen in. Mogelijk doen we dat in de toekomst ook op andere plekken. 

Bij een schaapskudde hoort ook een schaapsherder. Op dit moment neemt vrijwilliger Arno van Zwieten die rol op zich. We bekijken momenteel de mogelijkheden om Arno een dienstverband aan te bieden.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer