Daalhoeve heeft eigen schaapskudde

De overname van de kudde sluit beter aan op de rol die de schapen inmiddels spelen op onze boerderij. Ten eerste tijdens de jaarlijkse Lammetjesdagen. Het zijn met ingang van de komende winter onze eigen schapen die op de boerderij nieuw leven gaan baren. Daarnaast doen wij sinds juni het beheer van de groene weilanden rond Kasteel Vaeshartelt. We zetten daarvoor de schapen in. Mogelijk doen we dat in de toekomst ook op andere plekken. 

Bij een schaapskudde hoort ook een schaapsherder. Op dit moment neemt vrijwilliger Arno van Zwieten die rol op zich. We bekijken momenteel de mogelijkheden om Arno een dienstverband aan te bieden.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer