Daalhoeve gaat dieren in stadspark verzorgen

De dierverzorging in het stadspark is de volgende stap in de uitbreiding van Daalhoeve. Eerder nam onze boerderij al het beheer over van het plein in Daalhof en natuurspeelplaats De Gouden Wereld. Ook beheert Daalhoeve nu voor de gemeente een strook grond van drie meter breed rond de boerderij. Deze strook is nu opgenomen in de Eetbare Loper op de boerderij. 

De ontwikkelingen passen in de groei die Daalhoeve wil doormaken naar een combinatie van maatschappelijke basisvoorziening en groene onderneming. Door de toename van het aantal activiteiten, ook buiten de boerderij, komen er steeds meer plekken beschikbaar voor mensen die in de groen- of dierverzorging een zinvolle dagbesteding kunnen vinden. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer