Daalhoeve gaat dieren in stadspark verzorgen

De dierverzorging in het stadspark is de volgende stap in de uitbreiding van Daalhoeve. Eerder nam onze boerderij al het beheer over van het plein in Daalhof en natuurspeelplaats De Gouden Wereld. Ook beheert Daalhoeve nu voor de gemeente een strook grond van drie meter breed rond de boerderij. Deze strook is nu opgenomen in de Eetbare Loper op de boerderij. 

De ontwikkelingen passen in de groei die Daalhoeve wil doormaken naar een combinatie van maatschappelijke basisvoorziening en groene onderneming. Door de toename van het aantal activiteiten, ook buiten de boerderij, komen er steeds meer plekken beschikbaar voor mensen die in de groen- of dierverzorging een zinvolle dagbesteding kunnen vinden. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer