Daalhoeve uitleenpunt scootmobiels

Wel heeft u een pasje nodig van welzijnsorganisatie Welzorg. Die beoordeelt eenmalig uw rijvaardigheid, om er zeker van te zijn dat u veilig de weg op kunt. Ook legt Welzorg u uit hoe de scootmobiel werkt. Om voor een pasje in aanmerking te komen, belt u naar 0900 – 0400 097. U kunt ook mailen naar info@welzorg.nl.
Heeft u eenmaal een pasje, dan spreekt u met de vrijwilligers van de uitleen af of u de scootmobiel een hele of een halve dag leent. Het is raadzaam vooraf even te bellen, om te informeren of er op het gewenste tijdstip een scootmobiel beschikbaar is. Ons telefoonnummer is 043 – 347 47 86.

Het Scootmobiel uitleenpunt is een initiatief van de gemeente Maastricht. Het doel is meer mensen mobieler te maken, tegen lagere kosten.
 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer