Daalhoeve uitleenpunt scootmobiels

Wel heeft u een pasje nodig van welzijnsorganisatie Welzorg. Die beoordeelt eenmalig uw rijvaardigheid, om er zeker van te zijn dat u veilig de weg op kunt. Ook legt Welzorg u uit hoe de scootmobiel werkt. Om voor een pasje in aanmerking te komen, belt u naar 0900 – 0400 097. U kunt ook mailen naar info@welzorg.nl.
Heeft u eenmaal een pasje, dan spreekt u met de vrijwilligers van de uitleen af of u de scootmobiel een hele of een halve dag leent. Het is raadzaam vooraf even te bellen, om te informeren of er op het gewenste tijdstip een scootmobiel beschikbaar is. Ons telefoonnummer is 043 – 347 47 86.

Het Scootmobiel uitleenpunt is een initiatief van de gemeente Maastricht. Het doel is meer mensen mobieler te maken, tegen lagere kosten.
 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer