Middenstal wordt verbouwd

De multifunctionele ruimte wordt straks gebruikt voor ontmoeting, workshops, bijeenkomsten, e.d.. Daarvoor wordt de oude vloer verwijderd en vervangen door blauwe hardstenen tegels. Daalhoeve heeft hiervoor een partij tegels gekregen. 
De verbouwing past in de ontwikkeling die onze boerderij wil doormaken naar een nog bredere en voor nog meer mensen toegankelijke voorziening voor de wijk. Tijdens de verbouwing is de stal niet toegankelijk. De Koojstal is wel gewoon open. De werkzaamheden kunnen enige overlast veroorzaken. Alvast onze excuses daarvoor. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer