Middenstal wordt verbouwd

De multifunctionele ruimte wordt straks gebruikt voor ontmoeting, workshops, bijeenkomsten, e.d.. Daarvoor wordt de oude vloer verwijderd en vervangen door blauwe hardstenen tegels. Daalhoeve heeft hiervoor een partij tegels gekregen. 
De verbouwing past in de ontwikkeling die onze boerderij wil doormaken naar een nog bredere en voor nog meer mensen toegankelijke voorziening voor de wijk. Tijdens de verbouwing is de stal niet toegankelijk. De Koojstal is wel gewoon open. De werkzaamheden kunnen enige overlast veroorzaken. Alvast onze excuses daarvoor. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer