Donatie van de Tempeleers

De Tempeleers kiezen elkaar een goed doel uit waarvoor de zate hermeniekes tijdens de Vastelaovend geld inzamelen. Dat was dit jaar Boerderij Daalhoeve. De zate hermeniekes haalden in totaal € 1.019,91 op. Daarnaast doneerden de Tempeleers nog eens € 222.

De bedragen zijn op zaterdag 4 april feestelijk overhandigd op de boerderij. We zijn de Tempeleers en de hermeniekes natuurlijk zeer dankbaar. Veer zien gruuts op uuch. Alaaf!

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer