Frans Meijerserf

Met het Frans Meijerserf herdenken we onze inspirator en voormalige voorzitter, die op 20 november 2013 onverwacht overleed. We missen Frans nog iedere dag en zijn blij dat we hem nu een goede plek op de door hem zo geliefde boerderij hebben kunnen geven. Het uitzicht op de spelende kinderen, met op de achtergrond de nieuwe Eetbare Loper, zal hem plezier doen.

De onthulling gebeurde in aanwezigheid van familieleden van Frans, vertegenwoordigers van het buurtplatform en vrijwilligers en bestuursleden van Daalhoeve. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer