Stem op ons bij de LPB Award

LPB staat voor het Landelijk Platform voor Wijk- en buurtgericht werken. Het is de vakorganisatie van ambtenaren die gebiedsgericht werken. Zij looft sinds vijf jaar een prijs uit voor het meest inspirerende buurt- of wijkinitiatief. Vorig jaar ging de award naar Kinderkledingbank Elivia in Schiedam. 

Via de website van het Lpb, www.lpbward.nl, kunt u op Daalhoeve stemmen. De drie initiatieven die tussen 14 en 26 oktober het meeste stemmen krijgen, worden genomineerd voor de LPB Award 2013. Op vrijdag 8 november maakt een deskundige jury bekend wie de award en het bijbehorende prijzengeld van 1500 euro krijgt. 

Wij doen aan de prijsvraag mee omdat Daalhoeve inderdaad een uitstekend, door bewoners zelf gedragen buurtinitiatief is. Bovendien kunnen wij, laten we eerlijk zijn, het prijzengeld goed gebruiken. Steun ons daarom en wie weet vallen we in de prijzen. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer