Stem op ons bij de LPB Award

LPB staat voor het Landelijk Platform voor Wijk- en buurtgericht werken. Het is de vakorganisatie van ambtenaren die gebiedsgericht werken. Zij looft sinds vijf jaar een prijs uit voor het meest inspirerende buurt- of wijkinitiatief. Vorig jaar ging de award naar Kinderkledingbank Elivia in Schiedam. 

Via de website van het Lpb, www.lpbward.nl, kunt u op Daalhoeve stemmen. De drie initiatieven die tussen 14 en 26 oktober het meeste stemmen krijgen, worden genomineerd voor de LPB Award 2013. Op vrijdag 8 november maakt een deskundige jury bekend wie de award en het bijbehorende prijzengeld van 1500 euro krijgt. 

Wij doen aan de prijsvraag mee omdat Daalhoeve inderdaad een uitstekend, door bewoners zelf gedragen buurtinitiatief is. Bovendien kunnen wij, laten we eerlijk zijn, het prijzengeld goed gebruiken. Steun ons daarom en wie weet vallen we in de prijzen. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer