Daalhoeve pakt uit met Preuve

zondag 19 juni 2016, 12:00 tot 18:00

Vrijwel alle gerechtjes tijdens Preuve zijn gemaakt van producten van het eigen erf. Zo maakt Saveurs gehaktballetjes van onze eigen speciale varkens, de Berkshires en Durocs. Deze rassen staan bekend om hun heerlijke vlees. Ook maakt Saveurs kroketjes van onze runderen. Bezoekers kunnen tijdens Preuve verder genieten van onder meer gerookte makrelen, bitterballen van de eigen konijnen, kaasplankjes en diverse soepen. En er zijn twee speenbiggetjes aan het spit. 

Preuve is te bezoeken tijdens de normale openingstijden op zondag, van 12 tot 18 uur. Kom langs en maak kennis met allerlei lekkernijen. Eet smakelijk!!

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer