Daalhoeve pakt uit met Preuve

zondag 19 juni 2016, 12:00 tot 18:00

Vrijwel alle gerechtjes tijdens Preuve zijn gemaakt van producten van het eigen erf. Zo maakt Saveurs gehaktballetjes van onze eigen speciale varkens, de Berkshires en Durocs. Deze rassen staan bekend om hun heerlijke vlees. Ook maakt Saveurs kroketjes van onze runderen. Bezoekers kunnen tijdens Preuve verder genieten van onder meer gerookte makrelen, bitterballen van de eigen konijnen, kaasplankjes en diverse soepen. En er zijn twee speenbiggetjes aan het spit. 

Preuve is te bezoeken tijdens de normale openingstijden op zondag, van 12 tot 18 uur. Kom langs en maak kennis met allerlei lekkernijen. Eet smakelijk!!

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer