Schaapscheerfeest op Moederdag

zondag 12 mei 2013, 12:00 tot 17:00

Tijdens het Schaapscheerfeest worden in een tent op het voorplein van de boerderij zo'n zestig schapen en geiten geschoren. Eén schaap wordt handmatig geschoren, met de schaar. Dat kost echter zoveel tijd dat de andere schapen en geiten met de tondeuse worden geschoren. 

De nog onbewerkte schapenwol kunt u na het scheren bij ons kopen. Ook hebben wij een beperkte hoeveelheid gesponnen wol van onze schapen en angorageiten in de aanbieding.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer