Nieuw Galloway-kalfje maakt het goed

Het Galloway-kalfje is afkomstig van een natuurgebied bij Arnhem. Ze werd op 20 april geboren en de moeder kon niet goed voor haar zorgen. Via via kwam ze op Daalhoeve terecht. We hebben haar Maxima genoemd, als eerbetoon aan onze kersverse nieuwe koningin. We nemen Maxima inmiddels regelmatig aan de riem mee over het terrein. Daardoor blijft ze goed in beweging. U leest meer over Galloway-runderen op de dierenpagina's op deze website.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer