Lammetjesdagen groot succes

De jaarlijkse Lammetjesdagen startten dit jaar in de laatste week van januari. Als eerste waren de geiten aan de beurt. Er zijn van vier geitenrassen lammetjes geboren. Vlak na de Carnaval begonnen de schapen met lammeren. Ruim veertig schapen waren drachtig. Samen met de geiten zetten zij 89 lammetjes op de wereld. De bezoekers konden ze tijdens de openingstijden van de boerderij komen bekijken en sommigen hadden zelfs het geluk een geboorte van nabij mee te maken.

We hadden dit jaar trouwens twee bijzondere geboortes. Een Mergellandschap kreeg maar liefst vier kleintjes, een unicum. En er werd een lammetje geboren met een krulstaart. Even dachten wij dat ons jonge Berkshire-varkentje Bèrke op vrijersvoeten was geweest, maar hij is daar echt te jong voor. Het zal dus een speling van de natuur zijn.

Graag verwelkomen we u ook volgend jaar weer op onze Lammetjesdagen. Het is ieder jaar weer een spannende en bijzondere tijd waarin de medewerkers van de boerderij hun beste beentje voorzetten.  

 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer