Daalhoeve naar uitreiking Kroonappels

De Kroonappels zijn de drie beste maatschappelijke initiatieven in Nederland, in de respectievelijke categorieën Jeugd, Helpende Hand en Buurt. Boerderij Daalhoeve deed mee aan de verkiezing in de categorie Buurt en won de eerste twee rondes. Wij waren daarmee het beste buurtinitiatief in eerst Maastricht en daarna de provincie Limburg. In de finale, waar we het opnamen tegen negentien andere regionale winnaars, wonnen we helaas niet de hoofdprijs van € 50.000. Maar het Oranje Fonds, organisator van de verkiezing, beloonde wel alle finalisten met een cheque van € 2.500, een bedrag dat op Daalhoeve zeker een goede bestemming zal vinden. Verder werd van onze boerderij een korte film gemaakt, die u kunt bekijken in de carrousel op onze homepage. 

Donderdag 16 mei is de officiële prijsuitreiking van de Kroonappels in Amsterdam, in het Paleis op de Dam. Koning Willem Alexander en koningin Maxima, beschermheer en beschermvrouwe van het Oranje Fonds, zullen de prijzen persoonlijk aan de winnaars overhandigen. Ook alle medefinalisten zijn voor dit feestelijke evenement uitgenodigd. Namens Boerderij Daalhoeve gaan Frans Meijers en Hub Ritchi naar Amsterdam. We wensen hen een memorabele dag toe. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer