Daalhoeve naar uitreiking Kroonappels

De Kroonappels zijn de drie beste maatschappelijke initiatieven in Nederland, in de respectievelijke categorieën Jeugd, Helpende Hand en Buurt. Boerderij Daalhoeve deed mee aan de verkiezing in de categorie Buurt en won de eerste twee rondes. Wij waren daarmee het beste buurtinitiatief in eerst Maastricht en daarna de provincie Limburg. In de finale, waar we het opnamen tegen negentien andere regionale winnaars, wonnen we helaas niet de hoofdprijs van € 50.000. Maar het Oranje Fonds, organisator van de verkiezing, beloonde wel alle finalisten met een cheque van € 2.500, een bedrag dat op Daalhoeve zeker een goede bestemming zal vinden. Verder werd van onze boerderij een korte film gemaakt, die u kunt bekijken in de carrousel op onze homepage. 

Donderdag 16 mei is de officiële prijsuitreiking van de Kroonappels in Amsterdam, in het Paleis op de Dam. Koning Willem Alexander en koningin Maxima, beschermheer en beschermvrouwe van het Oranje Fonds, zullen de prijzen persoonlijk aan de winnaars overhandigen. Ook alle medefinalisten zijn voor dit feestelijke evenement uitgenodigd. Namens Boerderij Daalhoeve gaan Frans Meijers en Hub Ritchi naar Amsterdam. We wensen hen een memorabele dag toe. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer