Boeken- en platenmarkt op zondag 19 mei

zondag 19 mei 2013, 12:00 tot 17:00

Veel mensen hebben de afgelopen weken boeken en platen gebracht naar de boerderij of het huisadres van Noël Frissen, initiatiefnemer van de markt. Op zondag 19 mei komen ze weer tevoorschijn. Voor iedereen een uitgelezen kans om voor de aankomende vakantie nog wat leesvoer en bijbehorend achtergrondmuziekje bij elkaar te sprokkelen. 

De opbrengst van de verkopen komt volledig ten goede van de boerderij. Onder het neuzen naar wat u leuk vindt, kunt u in onze Koojstal terecht voor een hapje en drankje. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer