Afscheid van onze ezels Nomi en Balou

Nomi en Balou waren op de boerderij sinds vorig najaar. We hadden de ezels in bruikleen omdat de eigenaar ging studeren en even geen tijd had ze te verzorgen. Nomi en Balou bleken een aanwinst. Ze waren heel vriendelijk voor kinderen, die er een ritje over het terrein op konden maken. Intussen werden ze goed verzorgd door Peter, vrijwilliger op onze boerderij. 

We vinden het jammer dat de ezels weg zijn, al zullen sommige buurtbewoners blij zijn geen gebalk meer te horen. Inmiddels hebben we met de alpaca's weer nieuwe dieren op de boerderij. Verder bekijken we of het mogelijk is twee Shetland-pony's aan te schaffen, zodat kinderen opnieuw ritjes over het erf kunnen maken. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer