Afscheid van onze ezels Nomi en Balou

Nomi en Balou waren op de boerderij sinds vorig najaar. We hadden de ezels in bruikleen omdat de eigenaar ging studeren en even geen tijd had ze te verzorgen. Nomi en Balou bleken een aanwinst. Ze waren heel vriendelijk voor kinderen, die er een ritje over het terrein op konden maken. Intussen werden ze goed verzorgd door Peter, vrijwilliger op onze boerderij. 

We vinden het jammer dat de ezels weg zijn, al zullen sommige buurtbewoners blij zijn geen gebalk meer te horen. Inmiddels hebben we met de alpaca's weer nieuwe dieren op de boerderij. Verder bekijken we of het mogelijk is twee Shetland-pony's aan te schaffen, zodat kinderen opnieuw ritjes over het erf kunnen maken. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer