Oud Hollands Feest

zondag 27 april 2014, 12:00 tot 17:00

Het feest is bedoeld voor zowel ouderen als kinderen. Veertig ouderen krijgen in groepjes van tien een rondleiding op de boerderij. Daarna start om 13.15 uur de bingo. Vanaf half drie zijn de kinderen aan de beurt. Op het grasveld bij de ingang worden dan in een estafette tal van spelletjes georganiseerd. Ze duren steeds een kwartier en er kunnen twaalf kinderen aan meedoen. Zo gaan de kinderen onder meer zaklopen. 

Het Oud Hollands Feest duurt tot 17 uur en staat garant voor veel gezelligheid. Er is ook een standje waar de voederzakjes worden verkocht. Daarmee kunt u zelf de dieren op de boerderij voeren. Alle opbrengsten van deze dag komen ten goede van Daalhoeve. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer