Oud Hollands Feest

zondag 27 april 2014, 12:00 tot 17:00

Het feest is bedoeld voor zowel ouderen als kinderen. Veertig ouderen krijgen in groepjes van tien een rondleiding op de boerderij. Daarna start om 13.15 uur de bingo. Vanaf half drie zijn de kinderen aan de beurt. Op het grasveld bij de ingang worden dan in een estafette tal van spelletjes georganiseerd. Ze duren steeds een kwartier en er kunnen twaalf kinderen aan meedoen. Zo gaan de kinderen onder meer zaklopen. 

Het Oud Hollands Feest duurt tot 17 uur en staat garant voor veel gezelligheid. Er is ook een standje waar de voederzakjes worden verkocht. Daarmee kunt u zelf de dieren op de boerderij voeren. Alle opbrengsten van deze dag komen ten goede van Daalhoeve. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer