Kerstsfeerdagen

zaterdag 12 december 2015, 12:00 tot zondag 13 december 2015, 17:00

Zo is het hele weekend schaapscheerder Jorick actief om de 150 schapen op de boerderij van hun winterjas te ontdoen. Jongerenwerk Pottenberg komt samen met kinderen kerststukjes maken. Op zondag komt een laplanduil de boerderij bezoeken. En als klap op de vuurpijl gaat in dit weekend de nieuwe en vergrote boerderijwinkel open. Verder zijn er nog enkele kramen en als al onze plannetjes lukken, hebben we ook nog een hele leuke verrassing voor de bezoekers.

Volop kerstsfeer dus op Daalhoeve gedurende deze twee middagen. Met vooral ook veel lekkere dingen om te eten en drinken, zoals glühwein, kastanjes, wafels en gebarbecued vlees uit de eigen winkel. De toegang is natuurlijk gratis. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer