Kerstsfeerdagen

zaterdag 12 december 2015, 12:00 tot zondag 13 december 2015, 17:00

Zo is het hele weekend schaapscheerder Jorick actief om de 150 schapen op de boerderij van hun winterjas te ontdoen. Jongerenwerk Pottenberg komt samen met kinderen kerststukjes maken. Op zondag komt een laplanduil de boerderij bezoeken. En als klap op de vuurpijl gaat in dit weekend de nieuwe en vergrote boerderijwinkel open. Verder zijn er nog enkele kramen en als al onze plannetjes lukken, hebben we ook nog een hele leuke verrassing voor de bezoekers.

Volop kerstsfeer dus op Daalhoeve gedurende deze twee middagen. Met vooral ook veel lekkere dingen om te eten en drinken, zoals glühwein, kastanjes, wafels en gebarbecued vlees uit de eigen winkel. De toegang is natuurlijk gratis. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer