Daalhoeve 'diamant om te koesteren'

De honorering als vernieuwend zorgconcept is een groot succes voor boerderij Daalhoeve en een erkenning voor de goede ontwikkeling die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. De gemeente trekt de komende twee jaar extra geld uit voor een aantal initiatieven die op een vernieuwende manier zorgplekken leveren. Daalhoeve is één van deze initiatieven, samen met onder meer Athos Eet-Maakt-Doet en The Masters. Daalhoeve en Athos gaan samen zeventig nieuwe zorgplekken realiseren. Deels zijn deze bedoeld als (we citeren de gemeentebegroting) 'preventief aanbod', deels als 'vervangend aanbod van huidige professioneel ingekochte zorgtrajecten'. 

Door de nieuwe bijdrage is het voortbestaan van Daalhoeve voor in ieder geval de eerste jaren veiliggesteld. Daalhoeve ontvangt naast de bijdrage als vernieuwend zorgconcept ook een bijdrage voor de verzorging van de dieren in het stadspark. Wij zullen de komende jaren nieuwe activiteiten opzetten, om zo veel mogelijk mensen een zinvolle en leuke plek voor dagbesteding te geven. Volg deze website, onze pagina op Facebook of de middenpagina's van het Belhäöfke om hiervan op de hoogte te blijven.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer