Daalhoeve 'diamant om te koesteren'

De honorering als vernieuwend zorgconcept is een groot succes voor boerderij Daalhoeve en een erkenning voor de goede ontwikkeling die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. De gemeente trekt de komende twee jaar extra geld uit voor een aantal initiatieven die op een vernieuwende manier zorgplekken leveren. Daalhoeve is één van deze initiatieven, samen met onder meer Athos Eet-Maakt-Doet en The Masters. Daalhoeve en Athos gaan samen zeventig nieuwe zorgplekken realiseren. Deels zijn deze bedoeld als (we citeren de gemeentebegroting) 'preventief aanbod', deels als 'vervangend aanbod van huidige professioneel ingekochte zorgtrajecten'. 

Door de nieuwe bijdrage is het voortbestaan van Daalhoeve voor in ieder geval de eerste jaren veiliggesteld. Daalhoeve ontvangt naast de bijdrage als vernieuwend zorgconcept ook een bijdrage voor de verzorging van de dieren in het stadspark. Wij zullen de komende jaren nieuwe activiteiten opzetten, om zo veel mogelijk mensen een zinvolle en leuke plek voor dagbesteding te geven. Volg deze website, onze pagina op Facebook of de middenpagina's van het Belhäöfke om hiervan op de hoogte te blijven.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer