Fotowedstrijd

Aan de wedstrijd zijn enkele voorwaarden verbonden: de foto is door jou gemaakt, op de boerderij met jezelf, de dieren en/of de boerderij in beeld. Voor foto's met andere personen in beeld heb je toestemming nodig.

Je doet aan de wedstrijd mee door je foto te uploaden op onze Facebookpagina. De foto met de meeste likes wint en komt te staan op de website en de Facebookpagina. De winnaar krijgt een BoerderijBon en ook onder de stemmers wordt een kleine prijs verloot.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer