Burendag

zaterdag 27 september 2014, 14:00 tot 17:00

De Eetbare Loper is onze eigen variant van de Groene Loper die straks wordt aangelegd bovenop de nieuwe A2-tunnel. De Eetbare Loper is een wandelroute over de boerderij die de bezoeker in een aantal etappes laat zien hoe voedsel vroeger werd en nu wordt verbouwd. De wandeling voert straks onder meer langs pompoenen, het nieuw te bouwen bijenpaviljoen, een pruimen- en perenwei, de wijngaard Daalhoeve, de appelweide, leifruit en veldjes voor groenten en aardbeien. We gaan hier ook activiteiten aan koppelen, zoals imkerlessen en workshops (zelf verbouwen van groenten en fruit, koken uit eigen tuin, zelf producten verwerken). 

Eerste stap is het plantrijp maken van de strook grond die we er onlangs hebben bijgekregen aan de rand aan de Aureliushof. En dat doen we graag met onze buren tijdens de jaarlijkse Burendag. We willen beginnen om 14 uur en na afloop trakteren we onze buren op een gezellige barbecue. 

U kunt u opgeven via het inschrijfformulier op de boerderij of door een mail te sturen naar info@daalhoeve.nl

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer