Daalhoeve present bij presentatie op het Vrijthof

Woensdag 4 september was de dag dat de Europese jury van de Culturele Hoofdstad een bezoek bracht aan Maastricht. Tussen 11.30 en 12.30 uur liepen ze rond op het Vrijthof, waar een groot aantal culturele en andere instellingen uit Maastricht en de Euregio zich presenteerde aan het publiek. Zo'n drieduizend mensen bezochten de vrolijke culturele kakofonie onder de warme septemberzon. Boerderij Daalhoeve presenteerde zich als instelling van cultureel erfgoed. Wij ondersteunden het streven van Maastricht om Culturele Hoofdstad van Europa te worden en vinden het dan ook jammer dat de keuze op 6 september is gevallen op Leeuwarden.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer