Daalhoeve present bij presentatie op het Vrijthof

Woensdag 4 september was de dag dat de Europese jury van de Culturele Hoofdstad een bezoek bracht aan Maastricht. Tussen 11.30 en 12.30 uur liepen ze rond op het Vrijthof, waar een groot aantal culturele en andere instellingen uit Maastricht en de Euregio zich presenteerde aan het publiek. Zo'n drieduizend mensen bezochten de vrolijke culturele kakofonie onder de warme septemberzon. Boerderij Daalhoeve presenteerde zich als instelling van cultureel erfgoed. Wij ondersteunden het streven van Maastricht om Culturele Hoofdstad van Europa te worden en vinden het dan ook jammer dat de keuze op 6 september is gevallen op Leeuwarden.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer