Slagerij op Daalhoeve

De slagerij ligt, als je de boerderij binnenkomt, rechts op de cour. Momenteel vinden de laatste verbouwingswerkzaamheden plaats. Vanaf 1 april neemt slager Gijs van ’t Klooster hier zijn intrek. Hij verwerkt al enige jaren ons vlees en gaat dat nu op de boerderij zelf doen. De slagerijruimte is afgesloten voor het publiek, maar we bekijken hoe we de slagerij een plek kunnen geven in ons educatieve programma. Op de foto de ondertekening van het contract met voorzitter Joost Nijssen. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer