Steun ons in Jan Linders Clubspaaractie

Ook staan we met een promotiezuil in de winkel. Bezoekers van de winkel kunnen met spaarmunten aangeven welk van de vier deelnemers - naast Daalhoeve zijn dat Budoclub Daalhof, Scouting Henri Dinant Florence Nightingale en Harmonie Wilhelmina Wolder - zij het liefst ondersteund zien met een sponsorbijdrage van Jan Linders. Daarnaast zijn extra punten te verdienen door te stemmen op de website van Jan Linders. 

Met de spaarmunten gaat het goed, maar op de website kunnen wij nog wel wat extra steun gebruiken. Ga daarom naar www.janlinders.nl/clubspaaractie en stem op ons. Let op: dit kan elke dag, dus vergeet niet ook morgen te stemmen, en overmorgen, en overovermorgen, en ...

De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op vrijdagavond 17 oktober om 19.00 uur. Wij wensen onze concurrenten veel succes, maar hopen natuurlijk zelf te winnen. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer