Steun ons in Jan Linders Clubspaaractie

Ook staan we met een promotiezuil in de winkel. Bezoekers van de winkel kunnen met spaarmunten aangeven welk van de vier deelnemers - naast Daalhoeve zijn dat Budoclub Daalhof, Scouting Henri Dinant Florence Nightingale en Harmonie Wilhelmina Wolder - zij het liefst ondersteund zien met een sponsorbijdrage van Jan Linders. Daarnaast zijn extra punten te verdienen door te stemmen op de website van Jan Linders. 

Met de spaarmunten gaat het goed, maar op de website kunnen wij nog wel wat extra steun gebruiken. Ga daarom naar www.janlinders.nl/clubspaaractie en stem op ons. Let op: dit kan elke dag, dus vergeet niet ook morgen te stemmen, en overmorgen, en overovermorgen, en ...

De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op vrijdagavond 17 oktober om 19.00 uur. Wij wensen onze concurrenten veel succes, maar hopen natuurlijk zelf te winnen. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer