Ophokplicht voorbij

De maatregelen hebben maar liefst vijf maanden geduurd en al die tijd mochten de vogels niet naar buiten. Ook moesten we ze afschermen van het publiek en daardoor was ons terrein feitelijk voor een deel afgesloten. Vervelend voor u, maar ook voor onder andere onze nandoe's en loopeenden. Heel goed daarom dat ze nu weer naar buiten kunnen.

De hele kwestie is voor ons wel aanleiding na te denken over welke plek het gevogelte in de toekomst krijgt op Daalhoeve. Gedurende vijf maanden waren hun omstandigheden belabberd, terwijl nergens in deze periode sprake was van vogelgriep in Limburg. Er is dus nooit enig risico geweest voor de vogels of voor u als bezoeker. Dan is zo'n maatregel toch wel behoorlijk straf. Het valt daarom te verwachten dat dit zich in de toekomst gaat herhalen. En de vraag is dan of we dat onze vogels willen blijven aandoen. 

We houden u op de hoogte. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer