Spreekuur op maandagochtend

De deelnemende organisaties zijn Radar, Trajekt, Levanto Groep, Mosae Zorggroep, Uit de Steigers en Envida Zorgthuis. Zij zijn aanwezig op de boerderij om mensen te helpen die bijvoorbeeld al langer lopen met een idee of probleem en niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. Ook kunnen ze mensen verwijzen die niet weten waar ze met hun hulpvraag naar toe moeten. Ze helpen mensen op weg die iets willen ondernemen met anderen. En ze kunnen ook helpen met het invullen van formulieren. Daarnaast zijn er vele andere zaken denkbaar waarmee buurtbewoners geholpen kunnen worden.

Het spreekuur gaat de hele zomer door. Naar alle waarschijnlijkheid zullen ook de wijkagent en MEE na verloop van tijd bij het spreekuur aanwezig zijn. 

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer