Spreekuur op maandagochtend

De deelnemende organisaties zijn Radar, Trajekt, Levanto Groep, Mosae Zorggroep, Uit de Steigers en Envida Zorgthuis. Zij zijn aanwezig op de boerderij om mensen te helpen die bijvoorbeeld al langer lopen met een idee of probleem en niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. Ook kunnen ze mensen verwijzen die niet weten waar ze met hun hulpvraag naar toe moeten. Ze helpen mensen op weg die iets willen ondernemen met anderen. En ze kunnen ook helpen met het invullen van formulieren. Daarnaast zijn er vele andere zaken denkbaar waarmee buurtbewoners geholpen kunnen worden.

Het spreekuur gaat de hele zomer door. Naar alle waarschijnlijkheid zullen ook de wijkagent en MEE na verloop van tijd bij het spreekuur aanwezig zijn. 

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer