Nieuwe speeltuin

De uitbreiding van de speeltuin is onderdeel van een omvangrijkere verbetering die we in de maand juni op de boerderij hebben doorgevoerd. Zo zijn op ongeveer de helft van het terrein ook de oude hekwerken vervangen door een nieuwe, onderhoudsvrije en kindvriendelijke afrastering. Dit is mogelijk gemaakt door een anonieme sponsor. Met de nieuwe afrastering spelen we in op een toekomst waarin we het mogelijk met minder middelen moeten doen. 

Verdere verbeteringen volgen dit najaar, als we een bijenpaviljoen plaatsen en starten met de voorbereiding van de aanleg van de Eetbare Loper. Volg deze website, onze pagina op Facebook of de middenpagina's van het Belhäöfke voor de voortgang.

Halloween 28 oktober 15 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met Stichting Jeugdwerk Pottenberg onze jaarlijkse Halloween-middag. Deze vindt plaats tussen 12 en 17 uur. De kosten bedragen € 1,50 per kind.

Lees meer
Teambuilding op Daalhoeve 29 september 2017

Op 29 september hield het bedrijf Fortimedix Surgical uit Nuth een dagje teambuilding op onze boerderij. Met mooi weer staken de medewerkers hun handen flink uit de mouwen. Hartelijk bedankt daarvoor!

Lees meer
Leuk programma voor peuters en kleuters 29 september 2017

Woensdag 4 oktober organiseert Peuteropvang Spet & Spat in onze middenstal de eerste van drie activiteiten voor peuters en kleuters. De volgende vinden plaats op 11 en 13 oktober. Deelnemen is gratis.

Lees meer