Nieuwe speeltuin

De uitbreiding van de speeltuin is onderdeel van een omvangrijkere verbetering die we in de maand juni op de boerderij hebben doorgevoerd. Zo zijn op ongeveer de helft van het terrein ook de oude hekwerken vervangen door een nieuwe, onderhoudsvrije en kindvriendelijke afrastering. Dit is mogelijk gemaakt door een anonieme sponsor. Met de nieuwe afrastering spelen we in op een toekomst waarin we het mogelijk met minder middelen moeten doen. 

Verdere verbeteringen volgen dit najaar, als we een bijenpaviljoen plaatsen en starten met de voorbereiding van de aanleg van de Eetbare Loper. Volg deze website, onze pagina op Facebook of de middenpagina's van het Belhäöfke voor de voortgang.

Daalhoeve wint Groene Duim van IVN 19 december 2017

Boerderij Daalhoeve heeft op maandag 19 december de eerste Groene Duim gewonnen van IVN Limburg. Hieraan is een geldbedrag verbonden van honderd euro.

Lees meer
Tijdelijk afscheid van onze kippen 16 december 2017

Na de nieuwe uitbraak van de vogelgriep hebben wij besloten tijdelijk afscheid te nemen van onze kippen. Kippen houden vinden wij met de huidige maatregelen niet verantwoord.

Lees meer
Kerstsfeerdagen 2017 12 december 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 december organiseren we onze jaarlijkse Kerstsfeerdagen. We brengen de boerderij dan in een gezellige kerstsfeer.

Lees meer